Dat het een zaak met een hart is zie je, ruik je en proef je als je er binnen loopt. Michel heeft zijn ervaring opgedaan in de kaas en Tamara koopt  met haar gevoel voor trends de vele bijzondere artikelen in waardoor er leuke combinaties te maken zijn om cadeau te doen. U kunt het cadeau ook zelf samenstellen waardoor er voor iedere portemonnee een cadeau te vinden is. In overleg met Tamara kunt u ook Kerstpakketten laten samenstellen of het juiste Relatiegeschenk uitkiezen.

 

In de winkel verkopen ze vele soorten kazen: Hollandse kazen, streek en buitenlandse kazen, van streekproducten tot buitenlandse soorten, mediterrane wijnen, gedistilleerd (zoals Jenever, Wiskey, likeur  enz), Tapas, Spaanse worsten, gebrande noten, chocolade en bonbons van de Truffel uit Woerden. 

 

Kamerik heeft zijn eigen streekproducten. Van kaasjes tot sappen. Het is een aanrader om deze producten eens te proeven of cadeau te doen.

 

Michel bereidt met veel zorg dagverse maaltijden voor een ieder die even geen zin in koken heeft of voor ouderen. Wanneer u eigen wensen heeft kunt u ‘s morgens even bellen om uw wensen kenbaar te maken. Deze maaltijden kunnen gemakkelijk ingevroren en weer opgewarmd worden.

 

Deze maaltijden zijn af te halen in de winkel.